13/10/12

Το ανέκδοτο της ημέρας

 
Απίστευτο! Ξέρετε σε ποιον θα απονεμηθεί φέτος το Νόμπελ ειρήνης; 

Στην Ευρωπαϊκή Ένωση!!!

Μάλλον για τη μεγάλη και διαχρονική συνεισφορά της στην πρόοδο και την ευημερία των κρατών-μελών... Δεν εξηγείται αλλιώς... 

Άσε που οι πολιτικές της βοηθούν αναμφισβήτητα στην εμπέδωση της κοινωνικής ειρήνης και της δημοκρατίας τώρα τελευταία σε κράτη όπως π.χ. η Ελλάδα, η Ισπανία, η Ιταλία, η Πορτογαλία...

Πλάκα μάς κάνουν, δεν μπορεί...

ΓΙΑΝ. ΠΑΝ.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς δήλωσε βαθιά συγκινημένος για την τιμή αυτή προς την ΕΕ. «Ευρωπαϊκή Ένωση σημαίνει συμφιλίωση. Μπορεί να αποτελέσει έμπνευση. Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ένα μοναδικό σχέδιο ενοποίησης που αντικατέστησε τον πόλεμο με την ειρήνη και το μίσος με την αλληλεγγύη», πρόσθεσε ο Μάρτιν Σουλτς.

Ανώνυμος είπε...

«Μεγάλη τιμή για το σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για τους 500 εκατομμύρια πολίτες της», χαρακτήρισε το βραβείο Νόμπελ ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο μέσω... twitter.

Ανώνυμος είπε...

το καλύτερο το έιπε η μέρκελ

"Το ευρώ είναι κάτι παραπάνω από ένα νόμισμα γιατί είναι η ιδέα για την Ευρώπη ως μια κοινότητα ειρήνης και αξιών. Η βράβευση αυτή αποτελεί ένα κίνητρο και μια δέσμευση ταυτοχρόνως--και για μένα προσωπικά", είπε.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ρωτήστε τους ανέργους αν νιώθουν ειρήνη μέσα τους και θεωρούν τους εαυτούς τους Ευρωπαίους πολίτες!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε πουλημένοι, έρχεται η σειρά σας. Οι χώρες του Βορρά να ετοιμάζονται

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά ανέκδοτο ρε σεις.
Μας δουλεύουν;
Ουστ ρε...