8/5/11

Ο τελικός του γυμνασίου στο ποδόσφαιρο έγινε χτες

Γράφει ο κ. Ηλ. Ραυτ.

Μετά από ένα ωραίο παιχνίδι μεταξύ των δύο φιναλίστ, νικήτρια και πρωταλήτρια αναδείχτηκε η ομάδα της Αγίας Μαρίνας που νίκησε την Β' Γυμνασίου Χ.Ε. με σκορ 15-5.
 

Η ομάδα της Β΄ Γυμνασίου παρόλο που προηγήθηκε στο σκορ δεν μπόρεσε να βει ρυθμό και έχοντας μεγάλα κενά στην άμυνα ηττήθηκε δίκαια από την ομάδα της Αγίας Μαρίνας, όπου οι παίχτες της διακρίνονταν για την μαχητικότητά τους και την ιδιαίτερη ικανότητά τους να καλύπτουν γρήγορα τα κενά σε κέντρο και άμυνα.
 

Σε κάθε περίπτωση μπορεί να μην ήταν ένα κλασσικό ντέρμπι, όπως αρμόζει σε έναν τελικό, ήταν όμως δύο ομάδες που δίκαια βρέθηκαν ως εκεί.
 

Συγχαρητήρια στα παιδιά και των δύο ομάδων που με την συμπεριφορά τους και το ήθος τους έδειξαν για άλλη μια φορά την ποιοτική διαφορά που μπορεί να επικρατεί μέσα και έξω από το γήπεδο κάτι που επισημάνθηκε από όσους έτυχε να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.
 

Και φυσικά ιδιαίτερα συγχαρητήρια στους πρωταθλητές του 2011.
 

Και του χρόνου παιδιά.
 

Καλή επιτυχία στις εξετάσεις σας.








1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

τζάμπα νικητές... αφού το χαρίσαμε εμείς από την Εγλυκάδα.. 9-6 νικούσαμε 3 λεπτά πριν λήξει (στον ημιτελικό) και ισοφαριστήκαμε... χαλάλι σας