10/5/10

Το φετινό ενθύμιο - 2010


Το φετινό ενθύμιο είναι το 2ο ολοκαίνουριο cd των Χ.Α. με τραγούδια απ' τη ζωή των ομάδων μας. 

Ας ακούσουμε και κάτι διαφορετικό παιδιά!

Καλή ακρόαση!


Αγαπητέ μας  Χαρούμενε Aγωνιστή,

Με τη χάρη του Θεού κυκλοφορεί ένα ακόμη cd με τραγούδια των "Ορθόδοξων Χριστιανικών Νεανικών Ομάδων των «Χαρούμενων Αγωνιστών». Το χριστιανικό τραγούδι αποτελεί μια όμορφη πτυχή της ζωής των Ομάδων, και στις συγκεντρώσεις του χειμώνα αλλά πολύ περισσότερο στην ανεπανάληπτη νεανική ευκαιρία του καλοκαιριού, τη χριστιανική κατασκήνωση.
 
Είναι αυτό που μας ενώνει, μας αναπτερώνει την ελπίδα, μας ενθουσιάζει. "Πιστεύομεν διό και λαλούμεν" είναι το φετινό μας σύνθημα. Και με το τραγούδι μας εκφράζουμε εμμελώς αυτό που πιστεύουμε, αυτό που ζούμε: τη χαρά τής πνευματικής νίκης, την απόφαση για πιο έντονη προσπάθεια, την εν Χριστώ αγάπη, τη μετάνοιά μας, τόν πόθο για την αγιότητα, την αναζήτηση του προσώπου Του...
 
Υπάρχουν παλαιοί «Χαρούμενοι Αγωνιστές» που θυμούνται πόσο πολύ τους ενίσχυαν τα τραγούδια στην Ομάδα και στην κατασκήνωση και όταν συναντώνται με παλιά συνομαδόπουλά τους, αυθόρμητα τα ξανατραγουδούν. Είναι ο πιο άμεσος τρόπος για να ξαναζήσουν βαθιά τυπωμένες εμπειρίες τής αγνής νεότητος.
 
Η έκδοση του παρόντος cd έχει και επετειακό χαρακτήρα, καθώς συμπίπτει με τη συμπλήρωση 50 ετών λειτουργίας των Ομάδων (1960-2010), το οποίο δεν αποτελεί ανθρώπινο κατόρθωμα αλλά δώρο τής χάριτος του Θεού.

Δοξάζουμε τον Άγιο Θεό και Τον παρακαλούμε να ευλογεί αυτό το έργο, ώστε μέσα σ' αυτό να στηρίζονται και να καταρτίζονται πολλές νεανικές ψυχές.
 
Και σε σένα, «Χαρούμενε Αγωνιστή» που κρατάς αυτό το cd, ευχόμαστε οι μελωδίες του να σε ψυχαγωγήσουν και οι στίχοι του να σε συγκινήσουν και να γίνουν βίωμά σου. Η σταυροαναστάσιμη ζωή σου και ζωή μας θα είναι ο πιο εκλεκτός καρπός που μπορούν να προσφέρουν οι Ομάδες στον Αρχηγό τους, τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό.

Με αγάπη Χριστού,
Οι Ομάδες των «Χαρούμενων Αγωνιστών»

Δεν υπάρχουν σχόλια: