29/6/09

Στον απόηχο της εκδρομής μας

Έλαβα και με χαρά δημοσιεύω μικρά κείμενα δύο Χαρ. Αγωνιστών που συμμετείχαν στην εκδρομή στην Κέρκυρα και σημείωσαν τα ακόλουθα:
Το τριήμερο αυτό εμείς οι Χ.Α. της Πάτρας (ήταν μαζί και 5 φίλοι μας από τον Πύργο και το Αίγιο) είχαμε την ευκαιρία να περάσουμε υπέροχα στην εκδρομή που διοργανώθηκε για εμάς στην Κέρκυρα. Αυτές τις ημέρες μπορέσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, να κάνουμε παρέα με αληθινούς φίλους, να ξεναγηθούμε στη γραφική Κέρκυρα και να περπατήσουμε στα δαιδαλώδη σοκάκια της αλλά προπάντων ν' ακούσουμε το λόγο του Θεού και να αναπαυτούμε ψυχικά. Είναι αναμφισβήτητο ότι η εκδρομή αυτή αποτέλεσε μια μεγάλη επιτυχία δίνοντάς μας μια πρόγευση από την κατασκήνωση που όλοι περιμένουμε με αγωνία. Αλίμονο σε αυτούς που την έχασαν…
Γ. Αθ.
Η εκδρομή μας έφτασε στο τέλος της. Επιστρέφουμε σπίτι με τις καλύτερες εντυπώσεις. Επισκέψεις σε ξεχωριστές τοποθεσίες με ιδιαίτερη φυσική ομορφιά, χώρους πολιτισμού, αλλά και λατρευτικές ευκαιρίες όπως ο εκκλησιασμός μας στην Ι. Μ. Παντοκράτορος και, φυσικά, το προσκύνημα στον Αγ. Σπυρίδωνα και την Αγ. Θεοδώρα. Με εξαίρεση το μεσημέρι της πρώτης ημέρας, ο καιρός ήταν σύμμαχός μας και η εκδρομή κύλησε ευχάριστα, χωρίς ιδιαίτερες μεταβολές στο πρόγραμμα, το οποίο είχε επιμεληθεί ο ομαδάρχης μας με τρόπο τέτοιο ώστε να εξυπηρετείται όσο το δυνατόν καλύτερα ο βασικός στόχος της εκδρομής που είναι η ξεκούραση αλλά και η επαφή με το Θεό, στα πλαίσια της ομαδικής συμβίωσης και της φιλικής συναναστροφής. Φυσικά δεν έλειψαν και ελάχιστα απρόοπτα, τα οποία όμως αντιμετωπίστηκαν με χαμόγελο και τραγούδι! Η εκδρομή αυτή θα παραμείνει χαραγμένη ση μνήμη όλων μας. Αφού ανατροφοδοτήσαμε τις δυνάμεις μας για την κουραστική χρονιά που έρχεται (είτε ως μαθητές είτε ως φοιτητές), περιμένουμε με ανυπομονησία την επόμενη εκδρομή των Χ.Α.
Β. Καν.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο παιδιά.Πολύ χαρηκαμε που περάσατε καλά.
Και εμείς με ιδιαίτερη χαρά θυμόμαστε τις απίστευτες και καταπληκτικές εκδρομές που έκαναν για εμάς οι άνθρωποι της Χρ.Εστίας.
Να τους έχει καλά ο Θεός και αναγνωρίζουμε τις προσπάθειες που έκαναν τις θυσίες που έκαναν γι ανα περάσουμε τρεις ημέρες κοντά σε αληθινούς φίλους και ανθρώπους που μας αγαπούν.
Καλή κατασκήνωησ τώρα, όποιος φίλος σας δεν ήρθε στην εκδρομή, τι να πώ?
Πραγματικά έχασε.
ο Θεός μαζί σας.
νς

ΑΓΚΥΡΑ (Κατασκήνωση) είπε...

cd με φωτογραφίες από την εκδρομή θα βρίσκονται στο εντευκτήριο από την Τετάρτη 1.7.09