27/6/09

Από Κέρκυρα-2

Καλημέρα σας. Χθες το απόγευμα επισκεφθήκαμε την τοποθεσία Κανόνι και περάσαμε με βαρκούλα στο Ποντικονήσι. Εκεί η παρέα μας, την ώρα που έδυε ο ήλιος, κουβέντιασε ένα θέμα. Προβληματιστήκαμε και συζητήσαμε... Λίγο αργότερα φτάσαμε στα γηπεδάκια 8Χ8 και παίξαμε (παιδιά γαρ)! Το βράδυ για βόλτα και φαγητό στην ηλεκτροφωτισμένη Κέρκυρα... Αναχωρούμε σήμερα το πρωί στις 10.00 (Όποιος αργήσει, μάλλον χάνει το πρωινό). (Η Κέρκυρα έχει σήμερα την τιμητική της. Πολλοί επίσημοι καταφθάνουν στο νησί, διαδηλώσεις στις 10 π.μ., αστυνομία παντού, όλα καθαρά και περιποιημένα...). Το πρόγραμμα σήμερα έχει Παλαιοκαστρίτσα, Μουσείο Ασιατικής τέχνης, εσπερινό στον Αγ. Σπυρίδωνα κ.α. Θα σας ενημερώνουμε σχετικά... Χαιρετισμούς σε όλους!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είμαι ευτυχής που είμαι εκδρομεύς. Ε.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Σας χαιρετούμε από την όμορφη Κέρκυρα. Καλημέρα! Ν.Π.

Ανώνυμος είπε...

Η Κέρκυρα δέχεται σήμερα 2 μεγάλες επισκέψεις. Των υπουργών των εξωτερικών της Ε.Ε. και των Χαρούμενων Αγωνιστών Πατρών!!!

Ανώνυμος είπε...

Θερμά συγχαρητήρια για τις άμμεσες πληροφορίες και φωτογραφίες!Είναι πολύ ¨τυχερά¨αυτα τα παιδιά τα οποία ακολουθούν το δρόμο του Θεού εχοντας ως πυξίδα και οδηγό τους το ΧΡΙΣΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

Μετά την κούραση των εξετάσεων, αυτή η εκδρομή ήταν ό,τι έπρεπε!
Μπράβο σας! Από τις φωτογραφίες βλέπουμε ότι περνάτε υπέροχα στο νησί του Αγ. Σπυρίδωνος. Καλή επιστροφή. Χαιρετισμούς σε όλα τα παιδιά και πιο πολλούς στη φοβερή ομάδα από το Κατηχητικό του Λάγγουρα.
Ο Ομαδάρχης τους