9/7/24

Η Μ.Φ.Η. Η ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ ευχαριστεί...

 


Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και οι γέροντες της Μ.Φ.Η. η Αγία Σκέπη της Χριστιανικής Εστίας Πατρών επιθυμούν θερμά να ευχαριστήσουν όλους όσους έσπευσαν να προστατεύσουν τους γέροντες από την σημερινή πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή της Αρόης (9.7.24)

Πρώτα από όλα να ευχαριστήσουμε τον Άγιο Θεό που δεν είχαμε κάτι σοβαρότερο. 

Ευχαριστίες αξίζουν ανεξαιρέτως σε όλο το προσωπικό της Αγ. Σκέπης και σε αυτούς οι οποίοι, παρ' ότι δεν είχαν βάρδια την ώρα που ξέσπασε η φωτιά, έσπευσαν με αγάπη να βοηθήσουν, να ετοιμάσουν και να κατεβάσουν στο ισόγειο τους γέροντες έτσι ώστε, αν δινόταν η εντολή από την περιφέρεια να εκκενωθεί το κτίριο, να ήμασταν όλοι έτοιμοι. Ευτυχώς κάτι τέτοιο δεν χρειάστηκε και δεν μπήκαν σε μεγαλύτερο κόπο και ταλαιπωρία οι τρόφιμοί μας. 

Ευχαριστίες ανήκουν στους καλούς γείτονες που έσπευσαν να βοηθήσουν όπως μπορούσαν ώστε κανένας γέροντας να μην πάθει κακό. Ευχαριστούμε και όλους για τις θερμές προσευχές...  

Να ευχηθούμε η σκέπη της Παναγίας να προστατεύει όχι μόνο την Πάτρα αλλά όλη την Ελλάδα και τον κόσμο για να αποφευχθούν οι καταστροφικές πυρκαγιές. 

Να ευχηθούμε στους τροφίμους του Κωνσταντοπουλείου Γηροκομείου, στα παιδιά του Καραμανδανείου και της Μέριμνας περαστικά και σύντομα να επιστρέψουν στις εστίες τους.


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άξιοι. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Ό,τι χρειαστείτε, αρκεί ένα μήνυμα...

Ανώνυμος είπε...

Δόξα Τω Θεώ.

Ανώνυμος είπε...

Είμαι γείτονας. Υποδειγματική κινητοποίηση όλων. Το ίδρυμα αυτό το αγαπάμε όλοι.