1/4/24

Οι παραστάσεις στο Αίγιο και τον Πύργο

 



Πύργος

Στο Αίγιο και τον Πύργο, αγαπητοί φίλοι, ταξίδεψε  το Σαββατοκύριακο 30 & 31 Μαρτίου η θεατρική ομάδα της Χριστιανικής Εστίας Πατρών που τελεί υπό την καθοδήγηση του Αρχ. π. Γαβριήλ Κωνσταντινίδη.

500 περίπου θεατές παρακολούθησαν τη θεατρική παράσταση "ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ: Ο ΑΕΤΟΣ ΤΟΥ ΣΟΥΛΙΟΥ" που απέσπασε πολύ όμορφα σχόλια. Επιπλέον, η θεατρική ομάδα  δέχθηκε την πλούσια φιλοξενία των υπευθύνων της ΓΕΧΑ Αιγίου με επικεφαλής τον Αρχ. π. Μάρκο Τζανακάκη αλλά και του Δ.Σ. του Μ. Βασιλείου Πύργου. 

Στην παράσταση στο Αίγιο συμμετείχε και η χορωδία των μαθητριών και φοιτητριών απ' το Αίγιο που απέδωσε υπέροχα τραγούδια και ύμνους ενώ την επισφράγιση έκανε ο παν. Αρχ. π. Χρυσόστομος Μυλωνάς, ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτου Καλαβρύτων & Αιγιαλείας κ.κ. Ιερωνύμου που κάλεσε όλους να έχουν θάρρος, δύναμη και πίστη γιατί η Ρωμιοσύνη δεν πεθαίνει...

Η παράσταση στον Πύργο έγινε με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ηλείας και Ωλένης κ.κ. Αθανασίου, ο οποίος μίλησε με λόγια θερμά για το ήθος του αγωνιστή Μάρκου Μπότσαρη και την όλη εκδήλωση συγχαίροντας τους συντελεστές της.

Με τις παραστάσεις αυτές έκλεισε και η φετινή προσπάθεια που καταβάλλεται κάθε χρόνο από μια ομάδα φοιτητριών και φοιτητών που αγωνίζονται να τιμήσουν τους ήρωες που μας χάρισαν την ελευθερία μας. 

Να υπενθυμίσουμε ότι η περσινή παράσταση "Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΚΑΙ Η ΝΙΛΑ ΤΟΥ ΔΡΑΜΑΛΗ" κυκλοφορεί σε usb το οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε από τη Χριστιανική Εστία Πατρών.






1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και του χρόνου!