31/8/15

Ένα δις άνθρωποι χρησιμοποίησαν το facebook την ίδια μέραΌπως ανακοινώθηκε από τον ιδρυτή του Facebook Μαρκ Ζάκερμπεργκ, για πρώτη φορά ένα δισεκατομμύριο χρήστες χρησιμοποίησαν το Facebook μέσα σε μια μόνο μέρα.
Όπως δήλωσε ο ίδιος με ανάρτηση στη σελίδα του στο δίκτυο, σύμφωνα με το BBC, στις 24 Αυγούστου «ένας στους επτά ανθρώπους στη Γη χρησιμοποίησαν το Facebook για να συνδεθούν με τους φίλους και την οικογένειά τους».

Το δίκτυο έχει σχεδόν 1,5 δισεκατομμύριο χρήστες που «μπαίνουν» σε αυτό τουλάχιστον μια φορά τον μήνα. Το Facebook, που ξεκίνησε το 2004, είχε για πρώτη φορά φθάσει το ένα δισεκατομμύριο χρήστες (αλλά σε μηνιαία βάση) τον Οκτώβριο του 2012.

Φέτος τον Ιούνιο ο μέσος αριθμός των χρηστών του Facebook μέσα σε μια μέρα ήταν περίπου 968 εκατομμύρια. Τον Ιούλιο το δίκτυο ανακοίνωσε ότι πάνω από τους μισούς χρήστες του διαδικτύου παγκοσμίως το επισκέφθηκαν τουλάχιστον μια φορά.

Το Facebook συνεχίζει να επεκτείνεται (προσεχώς και από αέρος) εστιάζοντας την προσοχή του στην Αφρική, στην Ασία και στη Νότια Αμερική, καθώς οι ΗΠΑ, η Ευρώπη και η Ινδία θεωρούνται σχεδόν κορεσμένες αγορές.

Πηγή: http://www.skai.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ήμουν και εγώ ένας από αυτούς..

Εσύ ιστολόγε;;

ΑΓΚΥΡΑ (Κατασκήνωση) είπε...

Δεν έχω facebook και δεν το χρησιμοποιώ. ΓΙΑΝ. ΠΑΝ.