21/8/14

Άγκυρα 2001 - ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - δημοτικό
















4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ιστολόγε, με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολουθούμε τις αναρτήσεις, ειδικά αυτές που αναφέρονται στα παλιά τα χρόνια.
Δάκρυσα όμως με αυτή τη σπουδαία ανάρτηση. Στην 4η και την τελευταία φωτογραφία είναι και ο αείμνηστος Στυλιανός Μάλλιαρης, επιστήθιος φίλος μου από μικρά παιδιά, τότε που πηγαίναμε στα «Χελιδόνια» της Χρ. Εστίας και έπειτα στους «Χαρ. Αγωνιστές».
Το καλοκαίρι του 2001, είχαμε μόλις τελειώσει το πρώτο έτος του πανεπιστημίου και δώσαμε το παρών στην Άγκυρα, πρώτη φορά σαν ομαδάρχες.
Σήμερα, 22 Αυγούστου, συμπληρώνονται ακριβώς 11 μήνες από την κοίμησή του!
Προσεύχομαι ο Θεός να τον έχει στην αγκαλιά Του, μετά των Αγίων, να τον αναπαύσει από τους κόπους του και «να’ μαστε μαζί στον ουρανό, όπως και στη γη».

Ανδρέας Παναγιωτόπουλος

ΑΓΚΥΡΑ (Κατασκήνωση) είπε...

Πράγματι, ο Στέλιος εργάστηκε υποδειγματικά στην κατασκήνωση διακονώντας και αυτός ως ομαδάρχης σε αρκετές κατασκηνωτικές περιόδους τα μικρότερα αδέλφια μας.

Στο αρχείο μας υπάρχουν αρκετές φωτογραφίες του από την ΑΓΚΥΡΑ που αγάπησε είτε ως κατασκηνωτής είτε ως ομαδάρχης. Χρόνια ανέφελα γεμάτα χαρές!

Ας είναι αιωνία του η μνήμη!
Θα τον θυμόμαστε πάντα...

Ανώνυμος είπε...

Χθές στή τελευταία βράδυνή τράπεζα στη κατασκήνωση τοῦ Λυκείου "Χ.Α." στήν ΑΓΚΥΡΑ ὁ ἀρχηγός κ. Κων. Σκόνδρας διάβασε ἀπόσπασματα από τον απολογισμό που εἶχε κάνει ο Στέλιος Μάλλιαρης ως απόφοιτος στην ΑΓΚΥΡΑ 2000. Συγκινηθήκαμε παρ'ὄτι ὀλοιδεν τον γνωρίζαμε. Μας δίδαξε με την αγάπη του στον Χριστό καί στην αγαπημένη μας κατασκήνωση!!

Ανώνυμος είπε...

Ας είναι αιωνία του η μνήμη.