23/8/11

Καλοκαίρι 2011 στην Άγκυρα: τέλος...

 

Η Άγκυρα έκλεισε τις πύλες της σήμερα, αγαπητοί φίλοι. Η τελευταία κατασκηνωτική περίοδος έφτασε στο τέλος της. Ο Θεός έστειλε και φέτος εκατοντάδες νέους και νέες όλων των ηλικιών για να γευτούν τη χαρά της χριστιανικής ζωής, να απολαύσουν μέσα σ' ένα όμορφο και αγνό περιβάλλον την προσευχή, την αληθινή φιλία, το πλούσιο παιχνίδι, τις ωφέλιμες συζητήσεις και όλες τις πνευματικές ευκαιρίες.

Δοξάζουμε το Θεό για τις δωρεές Του, για την ωφέλεια που πήραμε όλοι, κατασκηνωτές και στελέχη. Τον ευχαριστούμε που "σκέπασε" και φέτος τα παιδιά Του, που μας έδωσε δύναμη και φώτιση στη διακονία μας. 

Ευχαριστούμε όμως και τον Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ για την επίσκεψή του στην κατασκήνωση και για την αγάπη με την οποία περιβάλλει το έργο που γίνεται εκεί. Ευχαριστούμε και τους πνευματικούς μας πατέρες, τους και τις αρχηγούς, τους ομαδάρχες και τις ομαδάρχισσες και όλα τα στελέχη, τον διαχειριστή και τις κυρίες που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στην κουζίνα. Όλοι οι παραπάνω δούλεψαν εθελοντικά και με γνήσια χριστιανική αγάπη πάνω στα παιδιά που ο Θεός τούς εμπιστεύτηκε. Εκείνος γνωρίζει τα ονόματά τους και προσευχόμαστε να ευλογήσει τους κόπους τους.

Τέλος, ευχαριστούμε και τα μέλη και τους φίλους της Ενώσεώς μας, όλους όσους στήριξαν με τις δωρεές τους τη λειτουργία της κατασκήνωσης. Επισημαίνουμε ότι χωρίς την στήριξή τους θα ήταν αδύνατο να λειτουργήσει η κατασκήνωση με τα τόσο χαμηλά τροφεία που ζητεί από κάθε παιδί.

Και του χρόνου λοιπόν να ευχηθούμε! Να βρεθούμε όλοι στον τόπο αυτό τον ευλογημένο που μας ενώνει... 

ΓΕΧΑ ΠΑΤΡΩΝ

Υ.Γ. Όπως πάντα θα ανεβάσουμε τις επόμενες ημέρες φωτο και βίντεο για να αποθηκεύσουν όλα τα παιδιά στον υπολογιστή τους ό,τι αγαπούν.


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τεράστιο το έργο σας! Η νεότητα είναι πολύ δύσκολη ειδικά τη σύγχρονη εποχή. Συνεχίστε

Ανώνυμος είπε...

Η προσφορά όλων στην ευλογημένη αυτή κατασκήνωση είναι τεράστια! Το έργο σας, έργο του Θεού μας, ανεκτίμητης αξίας..

Τα λόγια που ακούνε τα παιδιά μας, λόγια Θεού, θησαυρός για την υπόλοιπη ζωή τους..

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους και για όλα. Ο Κύριος να σας ανταποδώσει πολλαπλασίως αυτά που κάνετε για τα παιδιά μας.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ παιδιά μου γύρισαν ενθουσιασμένα και αλλαγμένα. Ευχαριστούμε πολύ για αυτά που τους προσφέρετε