4/12/10

Ο Νίκος Κουρκούλης μιλάει για το Θεό


Ο Νίκος Κουρκούλης είναι ένας άνθρωπος που εκτός από ανεξάντλητο χιούμορ, έχει και τεράστια αποθέματα ψυχικής δύναμης. Ο Θεός του δίνει δύναμη και θεωρεί πως Εκείνος τον έσωσε από το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

''Υπήρξε ιατρική βοήθεια αλλά σε πολύ πρωταρχικό στάδιο. Η πρώτη ιατρική γνωμάτευση ακυρώθηκε από τη δεύτερη και αυτό για μένα είναι μεταφυσικό, αν και οι γιατροί θεωρούν ότι πάντα υπάρχει ένα μικρό ενδεχόμενο αυτοϊασης. Το πώς ξεπεράστηκε αυτό το πρόβλημα υγείας δεν μπορεί να το εξηγήσει το ανθρώπινο μυαλό. Είναι κάποια πράγματα τα οποία δεν μπορούμε να εξηγήσουμε'', δηλώνει στο περιοδικό ΕΓΩ!

Και συνεχίζει: ''Σε μία στιγμή αδυναμίας αποφάσισα να πάρω δύναμη από τον Θεό. Θεωρώ ότι πήγα στο κατάλληλο μέρος, στο περιβόλι της Παναγίας στην Αγία Άννα του Αγίου Όρους, όπου υπάρχει μία Τίμια Ζώνη που βοηθά άτεκνες γυναίκες και ανθρώπους με πρόβλημα υγείας στην κοιλιακή χώρα. Είδαν πολλά τα μάτια μου στο Άγιο Όρος, ανθρώπους με σοβαρότερο πρόβλημα υγείας από εμένα, να θεραπεύονται από τους μοναχούς. Έπεσα στο πάτωμα την ώρα που ήμουν μπροστά στην εικόνα της Αγίας Άννας και όταν σηκώθηκα αποφορτίστικα, έφτασα στο σημείο 0. Κατάφερα να αδειάσει το μυαλό μου από σκέψεις. Όταν πήγα στο νοσοκομείο για τον τελικό κύκλο των εξετάσεων, λιγο πριν φύγω για το εξωτερικό, οι γιατροί είδαν ότι δεν υπήρχε πλέον τίποτα. Δεν μπορούν να εξηγηθούν με λέξεις όσα αισθάνθηκα''.

ΠΗΓΗ: ΒΕΣΤ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μπραβο σας που βαζετε και τετοιες αναρτησεις!!!!πολυ καλο..

Ανώνυμος είπε...

Παρ' ότι αναγνωρίσιμος και διάσημος, είναι και ειλικρινής. Μπράβο του.

Ανώνυμος είπε...

συγκλονιστική μαρτυρία!!!

Ανώνυμος είπε...

Είδες θάρρος; Για όλους έχει ο καλός Θεός