27/8/08

Επίσκεψη του Μητροπολίτου και στην 8η περίοδο

Μεγάλη χαρά δοκίμασε η κατασκήνωση για δεύτερη φορά φέτος με την επίσκεψη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ. Συνομίλησε με τα παιδιά, άκουσε τη φωνή και τα τραγούδια τους ενώ στο αμφιθέατρο τούς μίλησε πατρικά για την κοινωνία των προσώπων και το γνώρισμα της Αγάπης που πρέπει όλοι να έχουμε και προς το Θεό αλλά και προς τους ανθρώπους. Σημειώνουμε ότι σήμερα στην κατασκήνωση η μέρα ήταν αφιερωμένη στην πατρίδα και αναλύθηκε διεξοδικά το λεγόμενο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ" θέμα.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλη χαρά νιώθουμε, όπου ο σεπτός ποιμενάρχης μας κ.κ. Χρυσόστομος, μέσα στην πληθώρα των πολλών ενασχολήσεων, των οποίων έχει με την διαποίμανση της μεγάλης Μητροπόλεως Πατρών, βρίσκει χρόνο, για να επισκεφθεί την κατασκήνωση της Άγκυρας. Μεγάλη η ευλογία της επισκέψεώς Του, τα παιδία μας έλαβαν τις αρχιερατικές Του ευχές. Είμαι σίγουρη ότι πολύ ωφελήθηκαν από το γλυκύ του προσώπου Του. Και όσα τους είπε μακάρι να χαραχθούν στις τρυφερές καρδιές στους και να βλαστίσουν και να καρποφορήσουν. Το παιδί μου, μου μίλησε με πολύ ενθουσιασμό που είδε τον δεσπότη μας στην κατασκήνωση και δείπνησε μαζί τους το βράδυ. Τον ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τον σεβασμιότατο, και μόνο η παρουσία του άξιζε που το παιδί μου πήγε στην κατασκήνωση. Μου είπε πως τέτοια ομιλία με βάθος και απλότητα για πρώτη φορά απόλαυσε από κληρικό και χάρηκε. Μακάρι όλοι ο κληρικοί μας να έχουν ως πρότυπο στις ομιλίες τους τον καλό μας δεσπότη.

Ανώνυμος είπε...

Ο Δεσπότης έχει καλή επικοινωνία με τα παιδιά... Είναι και δάσκαλος...

Ανώνυμος είπε...

Την 14ην μηνός Ιουνίου ενεστώτος έτους εις την ανάρτησιν του ιστολογίου σας έχει αναγραφεί η κατασκηνωτική περίοδος από 18 έως 30 Αυγούστου ως περίοδος «αγόρια λυκείου» και είναι η 8η κατά σειράν από της ενάρξεως των κατασκηνωτικών περιόδων και όχι η 3η ως αναγράφει η ανακοίνωσίς σας αύτη.

Ανώνυμος είπε...

Ο γιος μου επέστρεψε σήμερα ενθουσιασμένος από την ζωή του στην κατασκήνωση. Όλο το μεσημέρι μας μιλούσε για τις όμορφες μέρες που πέρασε στην κατασκήνωση. Αντί να χαρεί που επέστρεψε στο σπίτι του αναζητούσε τις υπέροχες στιγμές με τους φίλους του και το χαρούμενο παιχνίδι. Οφείλω να ευχαριστήσω την ΓΕΧΑ και δια του προέδρου της κ. Γεωργιόπουλου όλο το συμβούλιο για του κόπους και τις θυσίες τους για να παρουσιάζει η κατασκήνωση αυτό το αποτέλεσμα άριστης διαβιώσεως των παιδιών μας. Όμως αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και εις τον Αρχηγό τους κ. Μανώλη Σταθούλια για όλα τα πνευματικά τα οποία έδωσε στο παιδί μου. Ήταν πάντα ενθουσιώδεις, χαμογελαστός και με στοργή και αγάπη προσπαθούσε να επιλύσει κάθε ανησυχία και προβληματισμό. Το ίδιο ευχαριστώ και τον ομαδάρχη του κ. Βασίλη Σταθούλια διότι με την όλη βιωτή του μέσα στην ομάδα πολύ βοήθησε όπως κατάλαβα να δώσει απαντήσεις σε θέματα που ανησυχούσαν το παιδί μου.
Σας ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Αισθάνομαι την ανάγκη θερμά να ευχαριστήσω όλους όσους με ανιδιοτέλεια στάθηκαν κοντά στα παιδιά μας και φέτος. Όλους να τους ευλογεί ο Θεός και να ανταμείψει τους κόπους και τις θυσίες τους... Ν.