30/8/21

Τελείωσε σήμερα η κατασκηνωτική περίοδος στην ΑΓΚΥΡΑ (2021)

 


Με την αναχώρηση και των τελευταίων κατασκηνωτών από το Αίγιο και τον Πύργο που φιλοξενούνταν στην κατασκήνωση ΑΓΚΥΡΑ, ολοκληρώθηκε σήμερα και η φετινή κατασκηνωτική περίοδος, αγαπητοί φίλοι.

Αναπέμπουμε ύμνο δοξολογίας προς τον Τριαδικό Θεό και τους Αγ. Τεσσαράκοντα Μάρτυρες που "σκέπασαν" την κατασκήνωση όλο το καλοκαίρι και μας φύλαξαν από κάθε κακό. 

Εκφράζουμε ευγνώμονες ευχαριστίες προς τον Μητροπολίτη Πατρών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ που ευλόγησε και φέτος τη λειτουργία της κατασκήνωσης. Αν και η δοκιμασία της υγείας του δεν του επέτρεψε την καθιερωμένη επίσκεψη στον κατασκηνωτικό χώρο, εντούτοις γνωρίζουμε ότι η σκέψη, η αγάπη και η προσευχή του μάς συνόδευαν.

Απευθύνουμε θερμές ευχαριστίες προς τους Πατέρες της αδελφότητας Θεολόγων Ο ΣΩΤΗΡ για τη συνεχή πνευματική καθοδήγηση της κατασκήνωσης όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας όλες τις κυρίες που αφιλοκερδώς διηκόνησαν στο χώρο της κουζίνας και της διαχείρισης της κατασκήνωσης καθώς και τα δεκάδες στελέχη μας που στάθηκαν δίπλα στους κατασκηνωτές και κατασκηνώτριες με πνεύμα θυσίας και αγάπης. Θα προσευχόμαστε ο Κύριος να τους ενισχύει πάντοτε και να ανταποδώσει πλούσια την προσφορά αυτή της αγάπης τους.

Τέλος, χαιρετίζουμε όλες τις κατασκηνώτριες και όλους τους κατασκηνωτές που συμμετείχαν φέτος στα κατασκηνωτικά μας προγράμματα. Τους συγχαίρουμε για το ήθος και την καλή διάθεσή τους και τους καλούμε να τηρήσουν στην καθημερινότητά τους τα μηνύματα ζωής που πήραν στην κατασκήνωση. 

Εμείς από τη μεριά μας ετοιμαζόμαστε για την κατασκηνωτική περίοδο του 2022!

Να είστε όλοι καλά! Και του χρόνου!

ΓΕΧΑ ΠΑΤΡΩΝ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε πολύ για την ουσιαστική κ αθόρυβη προσφορά σας προς τα παιδιά. Όποιος δεν έχει συμμετάσχει στην Άγκυρα, δεν μπορεί να καταλάβει την ωφέλεια

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραία κσι φέτος! Ευχαριστούμε την ΓΕΧΑ και όλους όσους προσφέρουν!

Ανώνυμος είπε...

Μια κατασκήνωση γεμάτη αναμνήσεις. Ευχαριστούμε πολύ! Και του χρόνου !

Ανώνυμος είπε...

Από τη μεριά μας, ευχαριστούμε θερμά τα μέλη του ΔΣ της ΓΕΧΑ Πατρών για την αγάπη που δείχνουν στα παιδιά μας όπως αυτή εκφράζεται μέσω της λειτουργίας της κατασκήνωσης.

Είστε πάντα εκεί, θυσιαστικά, παρόλες τις υποχρεώσεις σας ώστε να λειτουργήσει άρτια η κατασκήνωση προς ωφέλεια των παιδιών.. Αξίζετε κάθε έπαινο! Ο Κύριός μας ανταποδώσει την αγάπη σας αυτή με ευλογίες πολλές!

Αν. Παν.