26/2/17

Τριήμερο στην κατασκήνωση το 1998


Τα Τριήμερα της Καθαράς Δευτέρας στην κατασκήνωση έχουν μείνει αξέχαστα. Με την καθοδήγηση του π. Σωτηρίου Τσάφου και του Γ. Αθανασόπουλου (νυν π. Χαρίτωνος) ομάδες παιδιών περνούσαν το συγκεκριμένο τριήμερο στην κατασκήνωση κάνοντας εργασίες ανακαίνισης στον χώρο, μάλιστα μετά την καταστροφική πυρκαγιά του 1995.

Οι επόμενες φωτο όμως είναι από ένα άλλο τριήμερο. 
1998 και μία μεγάλη παρέα φίλων ζητά άδεια από τον π. Σωτήριο και πηγαίνει να περάσει ένα τριήμερο στην κατασκήνωση μετά τα Χριστούγεννα και πριν την Πρωτοχρονιά. Ο π. Σωτήριος επαινεί την προσπάθεια αλλά ο ίδιος δεν είναι παρών αφού θα επισκεφτεί και πάλι την Αλβανία για να λειτουργήσει και να διακονήσει τους εκεί Ορθοδόξους αδελφούς.













3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ιστολόγε, ευχαριστούμε για την ανάρτηση!

Μας πήγες πολλά χρόνια πίσω.. χρόνια ανέμελα και αγωνιστικά!

Β' Λυκείου ήμασταν και θυμάμαι πήγαμε στον π. Σωτήριο, στο εξομολογητήριο, περίπου αρχές Δεκεμβρίου και του ζητήσαμε 3ήμερο στην Άγκυρα μετά τα Χριστούγεννα.

Δεν το περίμενε. Ήταν κάπως επιφυλακτικός στην αρχή, αλλά μετά συμφώνησε με χαρά!

Φοβερή παρέα, φανταστικό κλίμα! Παιχνίδι και πολλές εργασίες..! Νοσταλγώ τις στιγμές εκείνες..!

Εύχομαι ο Θεός να ευλογεί και να ανταμείψει όλους όσους κοπίασαν για εμάς εκείνα τα χρόνια, από τον π. Σωτήριο και τον π. Χαρίτωνα, τους ομαδάρχες μας, τα μέλη της Γ.Ε.Χ.Α. κ.ά.

Να στηρίζει δε και να ενισχύει αυτούς που σήμερα προσφέρουν ό,τι έχει η καρδιά τους στην Άγκυρα ώστε να βρίσκουν ξεκούραση οι ψυχές των εκατοντάδων κατασκηνωτών.

Αν. Παν.

Ανώνυμος είπε...

Καλή Σαρακοστή. Υπέροχες αναμνήσεις

Ανώνυμος είπε...

Τι φοβερές στιγμές έχουμε ζήσει στον ευλογημένο εκείνο τόπο!Συνδυάζαμε εργασία,χαρά,παρέες!Μακάρι και τα παιδιά μας να έχουν τις ίδιες ευκαιρίες!Ευχαρούστε Γιάννη.


Δημ.Σταν.